Avís legal


En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Raó social: GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. CIF: B59948281 Direcció: C / LIBERTAD, N.32, 08800 VILANOVA I LA GELTRÚ - BARCELONA Telèfon: 93 893 42 12 Email: gagvila@gagdevilanova.com

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Tomo 22771, Folio 54, Hoja B 42135 Inscripción 3º

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalidad de la web es la recogida de datos para realizar presupuestos y ofertas.

El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.gagdevilanova.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L..

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L.. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de web de GABINET D’ASSESSORAMENT I GESTIÓ, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.