Assessorament Particulars

El particular al igual que l’empresa te una sèrie de necessitats davant les que pot quedar-se encallat, tant per la seva complexitat com per la manca de coneixements.

La nostre experiència tan fiscal, legal o immobiliària pot ajudar-lo a desencallar operacions aparentment irresolubles.

Tràmits legals davant l’administració

Oferim assessorament i gestionem qualsevol tràmit, recurs o sol•licitud davant Hisenda, la Generalitat, o l’Ajuntament.

Herències

Realitzem totes les gestions necessàries perquè els nostres clients disposin d’una bona planificació fiscal successòria alhora que ens ocupem de tota la tramitació d’herències i donacions.

Construïm solucions específiques per donar resposta a cada demanda successòria.

Lloguers

Li busquem el pis o local que s’ajusta a les seves necessitats. Administrem i gestionem les seves propietats perquè vostè no hagi de preocupar-se pels seus immobles.

Compravendes

Oferim un servei de cerca personalitzada a partir de les seves demandes. Assessorem en la negociació i en el finançament, si escau li oferim un pis de substitució, confeccionem contractes i l’acompanyem en tot moment fins a la firma davant del notari.

Reformes

Si necessita fer reformes en el seu habitatge ens ocupem dels permisos i de les relacions amb els industrials. Dígui'ns que vol i com ho vol i li farem.

Declaració Renda

Confeccionem la seva declaració de renda i patrimoni. Revisem l’esborrany que envia l’ Agència Tributària per la seva tranquil·litat.